Tennis Inside

Tennis Inside is gevestigd in Arnhem en is opgericht in 2019. Met ons team van tennisleraren bieden wij een totaalpakket aan voor tennisverenigingen. Alle zaken omtrent de tennislessen kunnen wij uit handen nemen van de vereniging.

Met jarenlange ervaring in het geven van tennislessen bij verschillende verenigingen en tennisscholen, op prestatief en recreatief niveau, is vanaf april 2020 Tennis Inside als tennisschool aangesloten bij tennisvereniging ETV De Helster. Met ons team van tennisleraren creëren wij een plek waar alle leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen. Van jong tot oud en van beginnend tot gevorderd; voor iedereen is er plek.   

Tennis Inside is verantwoordelijk voor het verzorgen van alle trainingen en alle zaken die bij de tennislessen komen kijken. De tennisschool werkt nauw samen met de vereniging als het gaat om tal van activiteiten. Het gezamenlijke doel is om voor iedereen een veilige en leuke tennisomgeving te creëren.

Als tennisschool ondersteunen wij de vereniging waar deze behoefte aan heeft. Voorbeelden zijn:

  • aanbieden tennislessen (privé en in groepsverband)
  • ledenwerving
  • opstellen van beleidsplannen
  • samenwerking met basisscholen en voortgezet onderwijs
  • aanbieden van speciale trainingen zoals G-tennis (jeugd en senioren)
  • advies omtrent tennistechnische zaken
  • coachen bij toernooien en kampioenschappen
  • geven van clinics 

 

 

 

Even voorstellen

"Mijn naam is David Kamhi. Mijn trainersloopbaan is begonnen in 2002 bij STP Rozendaal. Via verschillende verenigingen en tennisscholen ben ik in 2010 begonnen als hoofdtrainer in Elst bij ETV De Helster waar ik nu nog met veel plezier lesgeef. Ik ben bijna dagelijks op de baan te vinden en geef aan alle doelgroepen les. 

Sinds 2020 ben ik als eigenaar van de tennisschool Tennis Inside verbonden aan ETV De Helster. Nu kan ik mijn passie voor tennis en het geven van trainingen nog meer uitbreiden.

Ik woon in Arnhem samen met mijn vriendin Annelies en onze twee kinderen Sara en Olivier. Annelies is de administratieve duizendpoot achter Tennis Inside.


Tot ziens op de baan"