De trainers

David Kamhi

Mijn naam is David Kamhi. Mijn trainersloopbaan is begonnen in 2002 bij STP Rozendaal. Via verschillende verenigingen en tennisscholen ben ik in 2010 begonnen als hoofdtrainer in Elst bij ETV De Helster waar ik nu nog met veel plezier lesgeef. Ik ben bijna dagelijks op de baan te vinden en geef aan alle doelgroepen les. 

Sinds 2020 ben ik als eigenaar van de tennisschool Tennis Inside verbonden aan ETV De Helster. Nu kan ik mijn passie voor tennis en het geven van trainingen nog meer uitbreiden.

Thea Ten Bosch

Thea ten Bosch is al weer een aantal jaar actief als lerares bij ETV de Helster. Thea is begonnen bij ETV De Helster met ‘Clubfit’ – tennissen leren voor ouderen. Aan deze cursus hebben 20 deelnemers meegedaan en deze zijn lid van ETV geworden. Daarnaast heeft zij vanaf 1988 tien jaar lesgegeven bij ETV de Helster en van 2001 tot 2016 bij LLTV te Lent. In de zelfde tijd gaf zij ook tennisles bij Herveld/Andelst TVHA, Hoge Wick, TV Elden en TV Driel.  Thea heeft oog voor detail en haar visie is verantwoord tennissen leren en gezellig met elkaar leren tennissen. Thea: “Ik hoop, dat ik vele nieuwe leden mag begroeten en er een goed les jaar van mag maken!”

Maikel Wijnholds

Dag Allemaal,

Na een periode stage te hebben gelopen voor mijn Sport en Bewegen opleiding bij David ben ik begonnen met de tennisleraren opleiding bij de KNLTB. Tijdens mijn KNLTB opleiding heb ik stage gelopen bij een grote vereniging in Velp. Doordat ik op 2 verschillende grote clubs stage heb mogen lopen heb ik vanuit meerdere invalshoeken het trainersvak mogen bekijken. Verder heb ik in mijn stageperiode van verschillende trainers veel mogen leren waardoor ik een brede ervaring heb mogen opdoen voor recreatieve en selectietrainingen. 

Vanaf het nieuwe seizoen zal ik meerdere lessen gaan verzorgen voor Tennis Inside op ETV De Helster waar ik zelf ook tennis. Ik heb ontzettend veel zin om jullie allemaal op de baan tegen te komen. 

 

Tot ziens op de baan