De trainers

David Kamhi

Mijn naam is David Kamhi. Mijn trainersloopbaan is begonnen in 2002 bij STP Rozendaal. Via verschillende verenigingen en tennisscholen ben ik in 2010 begonnen als hoofdtrainer in Elst bij ETV De Helster waar ik nu nog met veel plezier lesgeef. Ik ben bijna dagelijks op de baan te vinden en geef aan alle doelgroepen les. 

Sinds 2020 ben ik als eigenaar van de tennisschool Tennis Inside verbonden aan ETV De Helster. Nu kan ik mijn passie voor tennis en het geven van trainingen nog meer uitbreiden.

Ilona Groot Antink

Hallo tennisvrienden, Mijn naam is Ilona Groot Antink, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Huissen. Na mijn CIOS opleiding ben ik gestart als tennislerares bij ETV De Helster. Erg leuk dat ik nu weer lesgeef op de club waar ik begonnen ben als lerares. Vanaf mijn 7e jaar tennis ik al en heb heel veel getennist in mijn leven. Bij tijde 5x per week en speelde mee in de B klasse (nu speelsterkte 3). Ik heb veel toernooien en competities gespeeld en met succes. Fijn om weer terug te zijn en ik hoop elkaar gauw te mogen ontmoeten op de baan.

Sportieve groetjes van Ilona Groot Antink en hopelijk tot gauw.🎾🎾🎾 

Thea Ten Bosch

Thea ten Bosch is al weer een aantal jaar actief als lerares bij ETV de Helster. Thea is begonnen bij ETV De Helster met ‘Clubfit’ – tennissen leren voor ouderen. Aan deze cursus hebben 20 deelnemers meegedaan en deze zijn lid van ETV geworden. Daarnaast heeft zij vanaf 1988 tien jaar lesgegeven bij ETV de Helster en van 2001 tot 2016 bij LLTV te Lent. In de zelfde tijd gaf zij ook tennisles bij Herveld/Andelst TVHA, Hoge Wick, TV Elden en TV Driel.  Thea heeft oog voor detail en haar visie is verantwoord tennissen leren en gezellig met elkaar leren tennissen. Thea: “Ik hoop, dat ik vele nieuwe leden mag begroeten en er een goed les jaar van mag maken!”