De trainers

David Kamhi

Mijn naam is David Kamhi. Mijn trainersloopbaan is begonnen in 2002 bij STP Rozendaal. Via verschillende verenigingen en tennisscholen ben ik in 2010 begonnen als hoofdtrainer in Elst bij ETV De Helster waar ik nu nog met veel plezier lesgeef. Ik ben bijna dagelijks op de baan te vinden en geef aan alle doelgroepen les. 

Sinds 2020 ben ik als eigenaar van de tennisschool Tennis Inside verbonden aan ETV De Helster. Nu kan ik mijn passie voor tennis en het geven van trainingen nog meer uitbreiden.

Thea Ten Bosch

Thea ten Bosch is al weer een aantal jaar actief als lerares bij ETV de Helster. Thea is begonnen bij ETV De Helster met ‘Clubfit’ – tennissen leren voor ouderen. Aan deze cursus hebben 20 deelnemers meegedaan en deze zijn lid van ETV geworden. Daarnaast heeft zij vanaf 1988 tien jaar lesgegeven bij ETV de Helster en van 2001 tot 2016 bij LLTV te Lent. In de zelfde tijd gaf zij ook tennisles bij Herveld/Andelst TVHA, Hoge Wick, TV Elden en TV Driel.  Thea heeft oog voor detail en haar visie is verantwoord tennissen leren en gezellig met elkaar leren tennissen. Thea: “Ik hoop, dat ik vele nieuwe leden mag begroeten en er een goed les jaar van mag maken!”

Maikel Wijnholds

Na een periode stage te hebben gelopen bij David ben ik de tennisleraren opleiding gaan volgen bij de KNLTB. Gedurende deze opleiding heb ik onder andere stage gelopen bij TV Beekhuizen. Hierdoor heb ik veel geleerd van recreatief tennis tot geselecteerd toptennis. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en zal ik komend seizoen weer veel op de club te vinden zijn om de trainingen voor Tennis Inside te verzorgen op ETV De Helster. Maar ook om mijn eigen tennis te blijven ontwikkelen.

Ik hoop jullie allemaal snel op de baan tegen te komen!

Mijn naam is Sven Heevel. Al sinds mijn achtste ben ik lid van ETV De Helster, de club waar ik als speler en trainer actief ben. Tussendoor heb ik een uitstap gemaakt naar een andere beroepssector voor ongeveer 2 jaar. Met ingang van aankomend winterseizoen zal ik weer (fulltime) gaan lesgeven en zal ik veel te zien zijn op de tennisbaan van ETV De Helster. 

De afgelopen jaren heb ik in veel verschillende competities gespeeld voor onze club, van jeugdcompetities tot het eerste herenteam op zaterdag. Dit is nog steeds het team waar ik in speel. 

Tijdens mijn lessen staat PIL (Plezier, Intensiteit, Leerzaamheid) centraal.

Ik hoop jullie in het aankomende seizoen veel op de baan tegen te komen.